MENU
Gastronomi
Turizm
Haberler
Kültür & Sanat
Sağlık
Ekonomi
İstanbul
Teknoloji
Eğitim
Spor
Yazarlar
Son Dakika
Aktaşlar Lezzet Grubu, Anuga 2025’te geleneksel Türk lezzetlerini dünyaya tanıttı
5. Rize Gastronomi Günleri’nde Akademik Şefler basınla buluştu
Batarya kaynaklı yangınlar Envoy ile kontrol altında
Aktaşlar Lezzet Grubu, Anuga 2025’te geleneksel Türk lezzetlerini dünyaya tanıtmaya hazırlanıyor
Global GastroEkonomi Zirvesi Beşinci Kez İstanbul’da
ALTIN TOHUMLARDA “ALTIN ÇİLEK” KONUŞULDU “KENDİ KÜÇÜK, POTANSİYELİ BÜYÜK MEYVE: ALTIN ÇİLEK”
Aktaşlar Lezzet Grubu, WorldFood İstanbul 2025’te Türk lezzetlerini küresel sahneye taşıdı
Biçen Market 34. Şubesini Silivri’de Açıyor!
Gurme TV’den Bir İlk: “Gastro Ekonomi” Ekranlarda!
Türkiye İçin Büyük Gurur: Balıkesir Üniversitesi’nden Gastronomi Alanında Çifte Dünya Ödülü
Gastronomi
Turizm
Haberler
Kültür & Sanat
Sağlık
Ekonomi
İstanbul
Teknoloji
Eğitim
Spor
Yazarlar
Menu
Haberler
Eğitim Haberleri
Doç. Dr. Leman Figen Yılmaz’a Fransa’dan Sanat ve Edebiyat Şövalyesi Nişanı
Eğitim
GENÇ SOSYAL BİLİMCİLERE DESTEK: PROF. DR. ÇİĞDEM KAĞITÇIBAŞI ARAŞTIRMA ÖDÜLÜ BAŞVURULARI BAŞLADI
Eğitim
14 Temmuz 2025
Doç. Dr. Leman Figen Yılmaz’a Fransa’dan Sanat ve Edebiyat Şövalyesi Nişanı
Eğitim
12 Temmuz 2025
GENÇ SOSYAL BİLİMCİLERE DESTEK: PROF. DR. ÇİĞDEM KAĞITÇIBAŞI ARAŞTIRMA ÖDÜLÜ BAŞVURULARI BAŞLADI
Eğitim